Avluburun İlkokulu
Havluburun Mah. Horon Sok. No 2 KARTEPE/KOCAELİ

VİZYON

İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın.Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gereklerini yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Biz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen fertler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek mesleki ve sosyal becerileri kazandırmak için varız.

Tam Gün

Kalorifer (Fuel-Oil)

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Avluburun ilkokulu İle 35 km, ilçeye ise 25 km uzaklıktadır.

Mahalle